Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Mobiele Damptrekker voor verkoop
Van goede kwaliteit Mobiele Damptrekker voor verkoop
Uw producten zijn het beste in de Chinese producten die wij hebben gekocht.

—— Gareth Truswell

Het Kaisenproduct is goed, zullen wij de waaiers van product in de toekomst besteden.

—— Chris Lintern

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd.
Nieuwe fabriek Nieuwe fabriek Nieuwe fabriek Personeelsparkeerplaats delenpakhuis Assemblerende workshop Cliënt het Bezoeken 124ste Kantonmarkt de Britse cliënten bezochten opnieuw onze nieuwe fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : KAISEN
Aantal werknemers : 70~100
Jaarlijkse omzet : 1000-2000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 10% - 20%
Exported area: UK, DENMARK, UKRAINE, RUSSIA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, INDONESIA, JAPAN, MALAYSIA, VIETNAM,THAILAND,
OEM: Available

 

Is Milieu de Technologieco. van Shanghai Kaisen, Ltd altijd geëngageerd aan het ontwerpen, R&D en productie van industriële stofcollectoren geweest. Sinds 2007 waren wij bezig geweest met stofcollectoren tien jaar. Onze producten worden uitgebreid toegepast op de verwerking van lassen, knipsel, het malen, het schilderen, het gieten, chemisch product, houtverwerking, document en andere industrieën.

Met de tien jaar ontwikkelings, is Kaisen één van de hoogste merken in China op dit gebied geworden, en wij zijn geaccrediteerd door Ce, ISO9001, ISO14001, OSAS18001ETC.

 

De producten van Kaisen worden gemaakt van ingevoerde componenten met buitenlandse geavanceerde technologie en wij hebben multi-reeksen, gediversifieerde damp & stofcollectoren en geïntegreerd zuiverend systeem.

De producten van Kaisen omvatten de mobiele trekker van de lassendamp, muur opgezette damptrekker, hoge vacuümdamptrekker, laser & collector van het plasma de scherpe stof, malende dampcollector, 3D de collector en het systeemoplossing van het printerstof van dampverwijdering, en rond de wereld zoals het UK, Denemarken, Japan, Chili, Australië, Nieuw Zeeland enz. uitgevoerd.

 

Ons bedrijf heeft rijke technische kracht, geavanceerd materiaal, uitstekend verwerkingsvakmanschap, volledige testmethode en correct systeem voor kwaliteitscontrole.

Er zijn 35 technische personeelsleden met inbegrip van hogere ingenieur 5, ingenieur 16, en hulpingenieur 8. Wij konden het reinigingsproject volgens uw vereiste ontwerpen en omzetten. En ons bedrijf is de eerste onderneming die de gezagscertificatie van van de de Productenkwaliteit van Shanghai Milieu de Supervisie & de Inspectiecentrum in China, met het de prestatiesindex bereikte belangrijke internationale niveau van het product heeft overgegaan.

Kaisen bezit de het plasmasnijmachine van MESSER CNC; ACL en van AMD CNC buigende machine en ander geavanceerd verwerkingsmateriaal, van de de tellingsfilter van het laserdeeltje de prestatietestplatform.

De speciale producten zouden volgens diverse milieuvervuilingproblemen van bedrijven met uitstekende kwaliteit en de perfecte dienst kunnen worden aangepast.

 

Met de ontwikkeling van de bedrijf onlangs jaren, heeft Kaisen geloofwaardigheid en gebouwde samenwerking met sommige beroemde binnenlandse ondernemingen bereikt.

  • Co. van Buhler (Changzhou) Machines, Ltd gebruikte 14O-de damptrekker van het reeksen aan de muur bevestigde die lassen over USD 437000 in hun Fase I project wordt getaxeerd en de malende trekker van de lassendamp (Model: Ksdm-3.0&ksdm-5,5) en van de het klep-type van plasmaknipsel het systeem damptrekker in tweede fase.
  • Inc. van CATERPILLAR (Xuzhou) plaatste een orde over USD 501000 met inbegrip van 70 reeksen van ksz-3.0/1.5S de mobiele intelligente trekker van de lassendamp en 10 reeksen van centrale damptrekker met zuigingswapen en pijp.
  • Het Drukvatco. van Shanghai Shenjiang, Ltd kocht het centrale systeem van de damptrekker met inbegrip van pijpsysteem, en plasma het scherpe van de slag-zuiging systeem damptrekker, enz. dat over USD 274000 taxeerden. 

Naast de samenwerking met binnenlandse ondernemingen, bereikte Kaisen ook de reputatie rond de wereld. Onlangs, werkte Kaisen met WELDCOM-de INDUSTRIE., JSC in Vietnam om een massief samenwerkingsproject uit te voeren. Een reeks van centrale de damptrekker van 132kw (USD 95575) is zonder pijpsysteem gebruikt in dit project. Wij werkten ook met BMW-Auto, de lift van Thyssen Krupp, SIEMENS VAI, SANNY-Zware industrie enz. samen en zullen een zakelijke relatie op lange termijn met hen in de toekomst bouwen.

 

Zijnd marktgericht en technologie leaded, met overvloedige hoofd en ononderbroken innovatie, eerst verblijven wij strikt door het principe „Kwaliteit, Belangrijkste Klant“, verstrekkend een schone en comfortabele werkomgeving voor arbeiders in een verscheidenheid van industrieën.

 

Onze verdragende hartstocht voor de ontwikkeling en de toepassing van onze technologieën staat ons toe om volledige oplossingen uit te werken die aan onze klantenbehoeften met producten en de diensten op de toegevoegde waarde voldoen. Als de industrieleider in China, zijn wij bereid om een belangrijke rol op dit ogenblik te spelen dat overgang van „Gemaakt in China“ naar „Gecreeerd in China“.  

 

Kaisen is geëngageerd aan het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid van mensen, niet alleen zijnd een leverancier van materiaal.

Contactgegevens
Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86-21-57783800-8013

Fax: +86-21-57783801

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)