Thuis

Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Is Milieu de Technologieco. van Shanghai Kaisen, Ltd altijd geëngageerd aan het ontwerpen, R&D en productie van industriële stofcollectoren geweest. Sinds 2007 waren wij bezig geweest met stofcollectoren tien jaar. Onze producten worden uitgebreid toegepast op de verwerking van lassen, knipsel, het malen, het schilderen, het gieten, chemisch product, houtverwerking, document en andere industrieën.

Met de tien jaar ontwikkelings, is Kaisen één van de hoogste merken in China op dit gebied geworden, en wij zijn geaccrediteerd door Ce, ISO9001, ISO14001, OSAS18001ETC.

 

De producten van Kaisen worden gemaakt van ingevoerde componenten met buitenlandse geavanceerde technologie en wij hebben multi-reeksen, gediversifieerde damp & stofcollectoren en geïntegreerd zuiverend systeem.

De producten van Kaisen omvatten de mobiele trekker van de lassendamp, muur opgezette damptrekker, hoge vacuümdamptrekker, laser & collector van het plasma de scherpe stof, malende dampcollector, 3D de collector en het systeemoplossing van het printerstof van dampverwijdering, en rond de wereld zoals het UK, Denemarken, Japan, Chili, Australië, Nieuw Zeeland enz. uitgevoerd.

 

Ons bedrijf heeft rijke technische kracht, geavanceerd materiaal, uitstekend verwerkingsvakmanschap, volledige testmethode en correct systeem voor kwaliteitscontrole.

Er zijn 35 technische personeelsleden met inbegrip van hogere ingenieur 5, ingenieur 16, en hulpingenieur 8. Wij konden het reinigingsproject volgens uw vereiste ontwerpen en omzetten. En ons bedrijf is de eerste onderneming die de gezagscertificatie van van de de Productenkwaliteit van Shanghai Milieu de Supervisie & de Inspectiecentrum in China, met het de prestatiesindex bereikte belangrijke internationale niveau van het product heeft overgegaan.

Kaisen bezit de het plasmasnijmachine van MESSER CNC; ACL en van AMD CNC buigende machine en ander geavanceerd verwerkingsmateriaal, van de de tellingsfilter van het laserdeeltje de prestatietestplatform.

De speciale producten zouden volgens diverse milieuvervuilingproblemen van bedrijven met uitstekende kwaliteit en de perfecte dienst kunnen worden aangepast.

 

Met de ontwikkeling van de bedrijf onlangs jaren, heeft Kaisen geloofwaardigheid en gebouwde samenwerking met sommige beroemde binnenlandse ondernemingen bereikt.

Naast de samenwerking met binnenlandse ondernemingen, bereikte Kaisen ook de reputatie rond de wereld. Onlangs, werkte Kaisen met WELDCOM-de INDUSTRIE., JSC in Vietnam om een massief samenwerkingsproject uit te voeren. Een reeks van centrale de damptrekker van 132kw (USD 95575) is zonder pijpsysteem gebruikt in dit project. Wij werkten ook met BMW-Auto, de lift van Thyssen Krupp, SIEMENS VAI, SANNY-Zware industrie enz. samen en zullen een zakelijke relatie op lange termijn met hen in de toekomst bouwen.

 

Zijnd marktgericht en technologie leaded, met overvloedige hoofd en ononderbroken innovatie, eerst verblijven wij strikt door het principe „Kwaliteit, Belangrijkste Klant“, verstrekkend een schone en comfortabele werkomgeving voor arbeiders in een verscheidenheid van industrieën.

 

Onze verdragende hartstocht voor de ontwikkeling en de toepassing van onze technologieën staat ons toe om volledige oplossingen uit te werken die aan onze klantenbehoeften met producten en de diensten op de toegevoegde waarde voldoen. Als de industrieleider in China, zijn wij bereid om een belangrijke rol op dit ogenblik te spelen dat overgang van „Gemaakt in China“ naar „Gecreeerd in China“.  

 

Kaisen is geëngageerd aan het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid van mensen, niet alleen zijnd een leverancier van materiaal.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : KAISEN

Aantal werknemers : 70~100

Jaarlijkse omzet : 1000-2000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 10% - 20%

Exported area: UK, DENMARK, UKRAINE, RUSSIA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, INDONESIA, JAPAN, MALAYSIA, VIETNAM,THAILAND,

OEM: Available

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Certificaten